French (Fr)Italian - ItalyPortuguês (pt-PT)Español(Spanish Formal International)English (United Kingdom)
  • Titolo immagini
  • Titolo immagini
  • Titolo immagini
  • Titolo immagini
  • Titolo immagini
 
 
 
 
 
Home You are here: HomePagine di esempio

Newsletter

Términos y Condiciones
Ai sensi e per gli effetti degli articoli 7,13 e 15 del Regolamento UE 2016/679 acconsento al trattamento dei miei dati personali come da informativa privacy di Compagnia delle Foreste
Rural&Forest PDF Imprimir Correo electrónico
Escrito por Administrator   
Lunes 05 de Octubre de 2009 00:00

Rural&Forest

Rural&Forest és la revista del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC). S’edita des de l’any 2003, i des de llavors s’han publicat en paper 10 números de la revista, amb una tirada de 1.500 exemplars que es distribueixen a administracions, centres de recerca, biblioteques, universitats, etc, i a tots el particulars que durant aquests anys han mostrat interès en rebre la publicació.

Els apartats en els quals estructurem la revista són:  

  • Articles científics
  • Notícies del CTFC
  • Publicacions (del CTFC, o en les quals col•labora de manera destacada l’entitat)
  • Agenda (propers cursos o activitats que es duguin  a terme al CTFC o organitzats per ell).


El número 10 és el darrer que s’ha publicat en format imprès. A partir d’ara, la revista serà digital i en aquests moments està en procés de reestructuració de continguts.

Des que l'any 1996 el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya va iniciar la seva activitat, s’ha recorregut un llarg camí. Els nostres treballs en el camp de la recerca aplicada, la transferència de tecnologia i la formació, s'emmarquen, actualment, en tres programes de treball: Funcionament dels ecosistemes forestals, Gestió forestal multifuncional i Governança i economia forestal. La tasca realitzada ens ha fet mereixedors del reconeixement, en el camp nacional i internacional, d'altres centres de característiques similars al nostre, d'administracions, d'institucions, d'agents socials del sector, d'empreses, d'habitants del medi rural i de la societat en general, i ens ha consolidat com un referent del Mediterrani. Durant aquests anys, hem donat a conèixer els nostres treballs mitjançant la participació en molts cursos, seminaris i congressos; la integració de xarxes; l'edició i la publicació de llibres i d'articles a la premsa i en revistes de divulgació i de referència, o a través de les moltes visites que rebem al CTFC.

Amb l'edició de Rural&Forest, es va voler fer un pas més per donar a conèixer els treballs que, des de diferents disciplines, desenvolupen les àrees i els grups de treball del Centre.

Contact person for Rural&Forest: Esta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla

Última actualización el Miércoles 25 de Noviembre de 2009 15:32
 

Site made by

Compagnia delle Foreste